Nora sa už na to nemohla pozerať: Otvorene sa vyjadrila ku konfliktu svojich súperiek!

Súťažiace Karolína a Vanessa si od pondelka akosi nesadli. Ich vzájomný konflikt vyvrcholil v stredu, keď sa pri finále poriadne posekali a študentka poslala recepčnú do hrobu. Dráma medzi súperkami pritom dospeje vo štvrtok k zaujímavému záveru. Nora Kabrheľová sa už na to nebude môcť ani pozerať a otvorene sa k tomu vyjadrí. A servítku pred ústa si nedá...

Iný módny štýl, iné správanie, iné životné postoje. To je len hŕstka vecí, ktoré majú súťažiace Karolína a Vanessa odlišné. Dievčatá si však nesadli natoľko, že v stredu sa medzi nimi strhla poriadna slovná prestrelka. Jednou z vecí, ktorá sa počas hádky pretriasala, boli aj Vanessine slnečné okuliare. Nora pri prezeraní šatníka usúdila, že určite nie sú pravé značkové, ale fejkové. Rovnaký názor mala aj Karolína a pri finále to Vanesse vykričala. Tú to vrcholne urazilo a rozhodla sa dokázať, že ona vo svojom šatníku fejky nemá.

NM 2023 - Karolina video Zdroj: TV JOJ

​Vo štvrtkovej epizóde vyrukuje s dôkazom, že jej okuliare sú pravé. Keďže ich kupovala v rovnakom nákupnom centre, v akom sa Maniačky nakrúcajú, vybrala sa do obchodu, v ktorom ich pred časom kupovala. Rozhovor s predavačkou si natočila na video a to súperkam počas kávy pustí. Keď to začuje Nora, bude sa chytať za hlavu. "Že by som išla niekde kvôli Karolíne alebo kvôli mne, lebo ja som to povedala, dakde točiť ešte video, otravovať tam ľudí...tak toto mňa by nikto na to nedostal. Nechápem to," povie rozčarovane.

NM 2023 - Nora Zdroj: TV JOJ

Vo videu je pritom jasne počuť, že predavačka povedala, že slnečné okuliare by mali byť pravé. Avšak, neznelo to tak, že si tým je absolútne istá. "Predavačka jasne povedala, že by to mal byť originál. Niečo v tom zmysle. Že by to MAL byť. Nepovedala sto percent, na betón sú. Nepovedala to," zhodnotí Nora. Na základe videa, ktoré malo byť usvedčujúcim dôkazom toho, že sa Karolína mýlila, sa Vanesse ospravedlní. "Neviem, či to pomôže, ale ospravedlňujem sa ti, že som sa mýlila. Aj keď sama predavačka nevie, či to bol originál. Nebola si sama istá. Mne je to úprimne jedno," skonštatuje Karolína.

NM 2023 - Vanessa Vanessa svoju súperku po kritike poslala Zdroj: TV JOJ

Nora však povie niečo, čím absolútne trafí klinec po hlavičke. "Aj s tým ospravedlnením, čo sa ospravedlňujú jedna druhej jak keby riaditeľky Hiltonu boli. Však ony tu súťažiť prišli. Čo ony sa ospravedlňujú? Potom sa mala Vanessa ospravedlniť Karolíne, keď už, že ju do hrobu poslala. Sa jej nemá ospravedlniť? To bolo slušné, ako?" opýta sa. Vanessa však evidentne nemá pocit, že by povedala niečo nevhodné, pretože počas kávy sa súperke za "poslanie do hrobu" neospravedlní. Napraví to ešte?


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!