Drsná hádka medzi Karolínou a Vanessou: Môžeš ísť do hrobu, nesiahaš mi ani po členky!

Skočili si do vlasov! Vzájomné nesympatie a konflikt medzi súťažiacimi Karolínou a Vanessou v šou Nákupné maniačky vyvrcholil v stredu, keď si dievčatá začali vykrikovať všetko, čo sa len dá. A kým ony sa navzájom urážali, Nora Kabrheľová len sedela a zabávala sa.

Súťažiace v šou Nákupné maniačky tento týždeň skladajú outfity na tému Heavy Metal. Porotcovia im odporučili, aby siahli po metalických farbách, koži, strapcoch či vybíjaných prvkoch. Keď sa v stredu ukázala na móle mladučká študentka Vanessa, Karolína sa do nej poriadne pustila. Vyčítala jej, že nesplnila tému a nemá v outfite to, čo by v ňom mala mať. To súperku poriadne naštvalo, pretože bola presvedčená, že zadanie splnila.

NM 2023 - outfity Karolina a Vanessa Zdroj: TV JOJ

​Vzápätí sa začali medzi sebou doťahovať, ktorý outfit splnil tému viac a ktorý sa hodí na aký festival. "Ja by som ťa poslala na Love Stream, čo bol. Ty si nemala ani toľkoto z Heavy Metalu. Boli tam rozstrihané rukávy, to neboli strapce," zaútočila Vanessa. "Určite to vyzeralo drsnejšie ako toto, čo si si obliekla, moja zlatá," odvrkla jej Karolína. Následne medzi dievčatami začala slovná prestrelka, ktorá skončila veľmi nepríjemnou poznámkou. "Ty môžeš ísť tak do hrobu a nie na Pohodu," povedala znechutene Vanessa. "Strašne si teraz drsná. Zatlieskaj si," odpovedala jej nahnevaná Karolína. "Ty si veľmi podpriemer. Nesiahaš mi ani po členky," pokračovala dvadsiatnička. "Faloš ma nemôže uraziť," doplnila Karolína.

NM 2023 - Nora Zdroj: TV JOJ

​Nuž a ako to už býva, kde sa dvaja bijú, tretí víťazí. Kým dievčatá na seba vyťahovali rôzne invektívy, Nora Kabrheľová len ticho sedela a na hádke sa zabávala. "Ja som nevnímala tú hádku nijak. Ja sa na tom smejem, ja sa bavím. Nepočúvala som to, lebo ma to ani nezaujíma. To sú také drísty. Nič nebolo konštruktívne," škonštatovala Nora Kabrheľová. Svoje si o celom konflikte myslela aj Eva. "Ja som sa cítila nepríjemne. Aj ja si viem otvoriť ústa, nie som typ človeka, čo nepovie, ale asi až do takého extrému by som nešla," povedala podnikateľka.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!