Melissin tip na dokonalý výzor: Dámy, výber týchto kúskov v outfite nikdy nepodceňujte!

Súťažiace v Nákupných maniačkach tento týždeň skladajú svoje outfity na tému Obleč sa na stretnutie s novou partnerkou svojho ex. Ako posledná sa do obchodov vyberie Melissa, ktorá pri svojich nákupoch pripomenie, na aké kúsky netreba zabúdať v prípade, že chceme vyzerať dokonale.

Súťažiace v Nákupných maniačkach pri skladaní svojich outfitov často zavítajú aj do obchodov so spodnou bielizňou či s pančuchami. V drvivej väčšine však kúsky, ktoré tam kúpia, dopĺňajú ich finálny výzor. Zvodná podprsenka vykúkajúca zo saka či vzorkované pančušky, ktoré sú zladené s oblečením a doplnkami. Len málokedy sa stáva, že si dámy kúpia niečo, čo v outfite vlastne nevidíme. A to je podľa piatkovej maniačky Melissy chyba!

NM 2023 - Melissa nakupy Zdroj: TV JOJ

​Tmavovláska počas svojich nákupov podotkne, že výber správnej podprsenky či nohavičiek je základom dobrého outfitu. "Spodné prádlo za mňa musí byť kvalitné. Musím sa v ňom dobre cítiť, nesmie ma nikde ťahať, tlačiť, škriabať. Hlavne, nechcela som, aby nejakým spôsobom bolo materiálovo vidieť cez tie šaty," vysvetlí. Navyše, pri tohtotýždňovej téme je to ešte o čosi dôležitejšie. "Síce to nikto vidieť nebude, ale práve v tom je tá rafinovanosť, že nikdy nevieme, ako sa večer bude ďalej vyvíjať," zasmeje sa.

NM 2023 - Melissa nakupy Zdroj: TV JOJ

Podľa jej slov netreba zanedbávať ani výber pančúch. V súčasnosti sa už totiž dajú kúpiť také, ktoré vám nielenže vytvarujú problematické partie, ako sú bruško, boky, zadok a stehná, ale dokonca opticky odstraňujú celulitídu. To sa hodí najmä pri obtiahnutých kúskoch a saténových materiáloch. Najlepšou voľbou sú bezšvové, jemne sťahujúce pančuchy, ktoré budú neviditeľné aj pod priliehavejším oblečením.


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 16:30 na JOJke!