Dámy, neskrývajte svoje krivky pod nevýrazným oblečením: Inšpirujte sa Ivetiným šatníkom!

Ako tretia sa v Nákupných maniačkach vyberie do obchodov komička Iveta, ktorú môžete poznať aj z relácie Donakupované na JOJ Play. Skôr než pôjde skladať outfit na tému Kabát s opaskom, ukáže nám svoj šatník. A ten bude doslova hýriť farbami a zaujímavými strihmi!

O výrazných farbách, divokých vzoroch či o zaujímavých strihoch sa často hovorí, že svedčia len tým najštíhlejším postavám. Ak sa žena pýši plnšími krivkami, často sa ich snaží schovávať pod voľnejšie oblečenie v tmavších farbách. Je to však dávno prekonaný mýtus!

NM 24 - Iveta satnik Zdroj: TV JOJ

​Dôkazom je aj súťažiaca Iveta, ktorá v Nákupných maniačkach ukáže, že štýlovo, farebne a originálne sa môže obliecť každá z nás bez ohľadu na konfekčnú veľkosť. "My sa s Mariánom nesmierne tešíme, že vidíme takéto odvážne kúsky v niekoho šatníku. Musím povedať, že pre mňa osobne je tiež, napríklad, Ivet inšpiratívna v tom, že si dáva na seba takéto výrazné kúsky aj na svoju postavu. Lebo ženy na Slovensku, ktoré nie sú XS-ko, tak majú taký zvyk sa zahaľovať, veľmi zostarovať tým oblečením. Ja sama to niekedy riešim, či sa nezostarujem, a strašne sa mi páči, že má Iveta farebné a výrazné veci, " skonštatuje Ema Fajnor. Ako sa Iveta zhostí témy Kabát s opaskom? Vyrazí dych svojim súperkám a porote alebo bude jej outfit krok vedľa?

NM 24 - Iveta satnik Zdroj: TV JOJ


Sledujte ikonické Nákupné maniačky každý pracovný deň o 15:50 na JOJke!