Ťažké chvíle vizážistky Lucid Sládečkovej: V Thajsku bojuje s tropickou chorobou!

Známa a obľúbená vizážistka Lucia Sládečková, ktorú všetci poznajú ako Lucid, v stredu poobede informovala svojich fanúšikov na sociálnych sieťach o ťažkých chvíľach, ktoré prežíva. V Thajsku, kde dlhodobo žije, aktuálne bojuje s hemoragickou horúčkou dengue!

Vizážistka Lucid Sládečková bola neoddeliteľnou súčasťou ikonickej relácie Nákupné maniačky. Minulý rok sa však na prelome augusta a septembra musela vrátiť do Thajska, kde jej dcérka chodí do školy. Dievčatko muselo nastúpiť na vyučovanie a keďže sa nakrúcanie predĺžilo a realizovalo sa aj počas školského roka, musela kvôli dcérke vycestovať. "Život prináša aj zmeny. Moja dcérka Lydka je v Thajsku zapísaná do školy a chceli sme v tom pokračovať, kým je taká možnosť. Keď budú Maniačky pokračovať, veľmi rada sa k nakrúcaniu pripojím," povedala vtedy Lucid pre joj.sk.

Lucia si život v exotike nesmierne pochvaľuje, no v týchto dňoch sa idylka zmenila na veľmi ťažké chvíle. Vizážistka v stredu poobede svojich fanúšikov na sociálnych sieťach informovala, že bojuje s hemoragickou horúčkou dengue, ktorú prenášajú komáre.Sama tomu neverím. Mňa ani komáre nechcú a predsa...extrémna vnútorná bolesť všetkého, tlak v hlave tak silný, že som myslela, že mi vytlačí oko. Ani sedieť, ani stáť, ani spať. Vnútorná horúčka a zimnica. Ja sa inak vôbec neľutujem a bolesť zvládam celkom fajn. Ale išli sme do nemocnice. Nerada vysvetľujem, čo ma bolí a čo mi je, asi vryté spomienky. Ale prišli výsledky a vďaka bohu som na tom lepšie, akoby čakala doktorka. Pustili ma domov a to som extrémne vďačná. Ale zajtra sa ide späť do nemocnice. Najviac ma desí to vnútorné krvácanie. Bude dobre…,“ napísala Lucid k fotkám z nemocničného lôžka.Tieto nemocnice a prístup sú úplný sen. Och, ďakujem za nich,“ doplnila.

Lucii prajeme veľa síl a želáme skoré uzdravenie!