Nostalgia za seriálom? Chalani z NAŠIch majú po rokoch voľné leto, takto s ním naložia!

Nakrúcanie seriálu NAŠI je definitívne ukončené a všetci herci tak majú po rokoch konečne voľnejšie leto. Práve v tomto období totiž trávili dni na pľaci v dome Rodinovcov. Voľné leto tak prináša nové príležitosti.

Letné prázdniny sa definitívne začali a pocítili to aj najmladší herci zo seriálu NAŠI. Keďže nakrúcanie seriálu sa definitívne skončilo, konečne si po rokoch môžu užiť celé leto a mať ho len pre seba. Na jednej strane sú všetci šťastní, no na druhej strane cítia za nakrúcaním istú nostalgiu. "Mám voľno, a tak môžem viac blbnúť a stráviť viac času s rodinou," hovorí najmladší z hercov Max Bolf, ktorý sa aj tento rok chystá do tábora, čo je u neho už každoročná tradícia. Plánuje tam chodiť až dovtedy, kým to bude možné. A keď už dosiahne maximálnu vekovú hranicu, možno sa pokúsi stať sa v tomto tábore inštruktorom. Tento rok sa tam plánuje zdržať približne týždeň, zvyšok leta strávi s kamošmi vonku a pôjde aj na dovolenku s rodinou.

​​Leto plné zábavy zažije aj najstarší z hercov Gregor Miler: "Ja sa nenudím, stále niečo robím, ale keďže netočíme, tak mám veľa času na svoje veci i najbližších. Nesťažujem sa, každý deň mám čo robiť od rána do večera." V niečom je to podľa neho lepšie ako počas predošlých rokov. No Gregor priznal, že nakrúcanie mu predsa len bude istým spôsobom chýbať. "Aj tie stresy všetky, aj vstávanie o 4:30. Zahral by som si, keby sa to dalo. No je to moje posledné leto, keďže idem na výšku. Mám 4 mesiace prázdnin, mám teda dosť času sa realizovať a upratať si veci," dodal najstarší z chalanov. Aj prostredný David Krajčík ide na dovolenky, na festivaly a má takisto veľa voľna vďaka tomu, že tento rok nenakrúcajú. Na jednej strane je to podľa neho fajn, no na strane druhej mu to bude po rokoch všetko chýbať. "Viac sa budem snažiť robiť hudbu a to je môj najväčší plán toto leto. Okrem toho ideme na loď s rodičmi a ešte kamarátmi. Na to sa dosť teším, takže to  bude super," hovorí David.