Andrea Karnasová ukázala svojho utajovaného manžela: Aha, za akého fešáka sa vydala!

Sympatická herečka sa pred dvomi rokmi v tichosti vydala za dlhoročného partnera Róberta. Sobáš sa jej darilo tajiť niekoľko mesiacov a aj keď sa táto informácia prevalila, príliš sa s mužom svojho života v spoločnosti neukazovala. Teraz však urobila výnimku.

Herečka Andrea Karnasová, ktorú diváci JOJky poznajú z viacerých projektov, si svoje súkromie prísne stráži. Hoci rozhovory novinárom ochotne poskytuje, ako náhle príde reč na jej osobný život, zmĺkne. Niet preto divu, že sa jej takmer pol roka darilo pred širokou verejnosťou tajiť, že sa po druhý raz vydala. V lete 2018 povedala sladké áno svojmu dlhoročnému partnerovi Róbertovi. Že je z nej vydatá pani, sa prevalilo až v januári v nasledujúcom roku. Aj napriek tomu sa však dvojica v spoločnosti príliš neukazovala. Teraz však urobili výnimku.

Andrea sa vo väčšine na spoločenských podujatiach ukazuje sama, či po boku svojich kamarátok. O to viac všetkých prekvapilo, keď sa na galavečeri jubilejného 20. ročníka diváckej ankety OTO objavila práve po boku svojho sympatického manžela. Róbert je naozaj veľký fešák a Karnasová pri ňom žiari, čo len dokazuje, že si vybrala naozaj dobre. Čo poviete?

Spoločné foto zaľúbencov nájdete v galérii: