Akoby to ani nebol on: Neuveríte, ako Milo Kráľ vyzeral s dlhými vlasmi!

V seriáli Nový život, ktorý štartujeme na JOJke už v pondelok 6. januára, si jednu z hlavných postáv zahrá aj charizmatický herec Milo Kráľ. Ten je divákom JOJky rozhodne veľmi dobre známy. Za posledné roky, kedy účinkoval vo viacerých seriáloch, sa však jeho imidž neustále menil. Kedy mu to pristalo najviac?

​Obľúbený herec Milo Kráľ nie je na JOJke žiadnou novou tvárou. Zahral si rôzne väčšie či menšie roly, napríklad v seriáloch Hotel, Ministri, Nevinní, Vdova či Panelák. Najnovšie sa predstaví v seriáli Nový život v role úspešného profesionálneho hokejistu Dušana, ktorý oznámi, že chce so svojou kariérou nadobro skoncovať. Svoj čas plánuje obetovať rodine a zamestnať sa ako tréner. Keďže však nemá trénerskú licenciu a nikde nemá úspech, záchranou môže byť funkcia telocvikára na gymnáziu. Napokon mu však prischne aj tak pozícia triedneho problematických pubertiakov. Dušan v novej etape svojho života bojuje s novou kariérnou cestou, popri tom si hľadá cestu k synovi Tomášovi a bojuje s nekonečným podpichovaním a podceňovaním od egoistického svokra.

Nový život - Milo Kráľ a Alexander Bárta

​Dušan je prvý z trojice kamarátov, ktorý začne ako prvý hovoriť o konci kariéry a povie, že sa chce venovať niečomu inému. "Seriál je napísaný inteligentne a nepredvídateľne. Postavy sú jasne rozlíšené, takže keď vstupujú do svojich výmen názorov, vznikajú z toho jasné, až vtipné situácie. Dobrá práca je aj vďaka tomu, že scenár je dobre napísaný," prezradil Milo, ktorý sa venuje športu aj vo svojom súkromí, hoci nie profesionálne ako jeho postava Dušana, ale len rekreačne. "Chodím hrávať bedminton, tenis, plávam a chodím na bicykel. Takisto sa trocha udržujem vo fitku, ale ťažké váhy nie sú moc pre mňa, skôr ľahšie kardio," dodáva obľúbený herec. Zaujímavosťou je, že tvorcovia projektov, v ktorých Milo pracuje, sa akosi vždy pohrajú s jeho výzorom. Výsledkom potom je, že herec vždy vyzerá úplne inak. Napríklad, v seriáli Nevinní mal dlhé vlasy a bol výrazne chudší. Keď si tak fotky z tohto seriálu porovnáte s tými aktuálnymi, len ťažko sa verí, že ide o tú istú osobu. V Novom živote však bude opäť vyzerať úplne prirodzene. Posúďte to sami v priloženej galérii!

Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára 2020 o 20:35 na JOJke!

Tagy: Milo Kráľ