Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová si zahrali partnerov aj pred kamerou: Ako to spolu zvládli?

Predstavte si, že máte krásny harmonický vzťah a zrazu vám niekto povie, že máte hrať nahnevaných exmanželov. Niečo podobné aktuálne prežíva vďaka seriálu Nový život známa herecká partnerská dvojica Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová. 

​Sú skutočnými dlhoročnými partnermi a spája ich okrem lásky aj spoločná dcérka. Teraz sú však na nože. Aspoň v Novom živote. Aké je to pre Ňusiho a Heňu hrať exmanželov? Super, je to nový rozmer. "Ja som napríklad exmanžela ešte s Henrietou nehral. Je to pre mňa niečo nové," hovorí Bárta o spolupráci s vlastnou partnerkou Mičkovicovou. Práve on si v seriáli zahral rolu futbalistu - "prúserára" Paľa, ktorý má večne hlboko do vrecka. Hrá futbal za Považskú Bystricu a aj napriek jeho nekonečným výstrelkom ho tam tréner stále drží, lebo je paradoxne pri svojich životných excesoch stále dobrým hráčom. Zlom príde v  momente, keď pri úniku od jednej z jeho mnohých známostí na jednu noc utrpí zranenie, ktoré ho prinúti vzdať sa kariéry profesionálneho futbalistu. Henrieta zas stvárňuje Paľovu exmanžeku Vandu, ktorá je matka ich dospievajúcej dcéry Ley. Je jedna z mála, ktorá dokáže odhadnúť Pavlove lži a povedať mu presne to, čo si o ňom myslí.

Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová Alexander Bárta a Henrieta Mičkovicová Zdroj: TV JOJ

​​Podľa partnerov sa nedá jednoznačne povedať, či je takéto spoločné nakrúcanie lepšie alebo horšie, je to jednoducho iné a vzrušujúce. Ako hovorí Ňusi, počas takejto netradičnej spolupráce s Heňou aspoň príde na isté veci. Konkrétne tým myslí to, aké je to byť v robote so svojou ženou, keď s ňou už dávno nehral. Naposledy sa spolu Bárta a Mičkovicová stretli na pľaci počas nakrúcania seriálu Panelák. V Novom živote to však bude medzi postavami, ktoré stvárňujú, poriadne iskriť. "Už len tým, že sme exmanželia a máme spoločnú dcéru. Ja som chalan, ktorý neplatí výživné. Takže je dôvod, prečo by to iskriť malo," prezradil Ňusi. Partneri tiež okrem toho priznali, že domov si prácu rozhodne nenosia, hoci to občas tiež nie je jednoduché. 

Seriál Nový život štartujeme 6. januára o 20:35 na JOJke!