Betka z Paneláku sa vracia na obraz: Takto dnes vyzerá herečka Alžbeta Stanková!

Na Slovensku sa sympatická herečka Alžbeta Stanková preslávila najmä účinkovaním v seriáli Panelák. Drobná tmavovláska sa však odvtedy poriadne zmenila.

Sympatická herečka sa už onedlho bude pravidelne objavovať v novom seriáli Nový život, ktorý štartujeme už v pondelok 6. januára na JOJke. Alžbeta Stanková žije dlhé roky v Česku. Verejnosť ju tam začala vnímať najmä vďaka filmu Rebelové, no neskôr sa objavila v mnohých ďalších filmoch i seriáloch. U nás si ju diváci môžu pamätať najmä ako právničku a manažérku Betku z Paneláka. Neskôr sa však objavila aj v seriáloch Ako som prežil, Svet pod hlavou či Pravá tvár.

​V Novom živote si herečka zahrá postavu Aleny Molnárovej, ktorá je manželka hokejistu Dušana (Milo Kráľ). Okrem toho je to hotová superžena, šikovná editorka a ustráchaná matka, ktorá zvláda nielen rodinu, domácnosť, ale aj kariéru. Jej syna si v seriáli zahrá mladá vychádzajúca herecká hviezda zo seriálu NAŠI Max Bolf. Betka sa pritom v priebehu rokov viditeľne zmenila. Môže za to predovšetkým jej výrazne svetlejší odtieň vlasov, než aký si pamätáme z čias, kedy hrala v Paneláku. Musíme však uznať, že jej tento imidž nesmierne pristane. Pozrite si vo fotogalérii, ako vyzerala herečka kedysi a ako vyzerá dnes. Viac o jej postave v novom seriáli Nový život sa dozviete vo videu HORE!


Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára o 20:35 na JOJke!