Mladší tromfol staršieho? Max Bolf prebral Davidovi Krajčíkovi frajerku!

Stalo sa to však iba v seriáli Nový život. Na mladú herečku Lauru Petersen sme boli doteraz zvyknutí ako na frajerku Davida Krajčíka v seriáli NAŠI. To sa však po novom roku zmení. V novom seriáli Nový život bude frajerkou Maxa Bolfa - Davidovho seriálového brata z Našich.

Stabilnou súčasťou rodinného seriálu NAŠI sú aj mladí herci David Krajčík, ktorý stvárňuje prostredného syna Olivera a Max Bolf, ktorý si zas zahral najmladšieho Samka. Práve Maxa najnovšie uvidíme aj v novom seriáli Nový život v role 14-ročného Tomáša Molnára. Je synom slávneho hokejistu Dušana, ktorý sa rozhodne skončiť so svojou kariérou. Popritom sa z neho postupne začína stávať chlap. Okrem narušeného vzťahu s otcom a večným posmeškom od spolužiakov musí čeliť aj prvej láske. Tú si však nezahrá nikto iný ako frajerka jeho seriáloveho brata Olivera z Našich. Herečka Laura Petersen tak napokon môže porovnať, aké je to byť frajerkou nielen Davida, ale aj Maxa. Teda aspoň v seriáli.  

NAŠI - Oliverova frajerka Nina - Laura Petersen NAŠI - Oliverova frajerka Nina - Laura Petersen Zdroj: joj.sk

​​Laurina postava Martiny je tým typom človeka, ktorej sa deje podľa herečky všetko naraz. "Miešajú sa tam aj vážne, aj vtipné veci a rôzne zistenia," hovorí Laura o svojej postave, ktorá sa zaľúbi práve do Maxovej postavy Tomáša. V porovnaní s nakrúcaním seriálu NAŠI bolo toto nakrúcanie úplne odlišné. "Vtedy sme nakrúcali v rodinnom dome, čo robilo aj istú rodinnú atmosféru. Stále sme sa tam stretávali tí istí ľudia a aj štáb bol akýsi komornejší. Teraz je to veľká produkcia. Pracuje tu veľa ľudí a mien. Je to veľký rozdiel, ale je to super," hovorí Laura, ktorú uvidíte po novom roku v seriáli Nový život. 

Laura Petersen a Max Bolf v seriáli Nový život Laura Petersen a Max Bolf v seriáli Nový život Zdroj: TV JOJ

Seriál Nový život štartujeme v pondelok 6. januára o 20:35 na JOJke!