Bitkárka Vanesa z Nového života je v súkromí iná žena: Pozrite, aká krásna je v civile!

Na konci prvej série prišla do úspešného seriálu Nový život úplne nová postava. Bitkárka a agresorka Vanesa, ktorá sa vrátila z „pasťáku“, v deji poriadne zamiešala karty a chýbať nebude ani v druhej sérii!

V posledných častiach prvej série obľúbeného seriálu Nový život sa v deji objavila nová postava. Do školy sa totiž z polepšovne vrátila nezvládnuteľná a agresívna Vanesa. Nenapraviteľná dievčina prišla do Tomášovej triedy a len čo sa prišla, už robila zlobu, kde sa len dalo. Nielenže bola bezohľadná a surová voči rovesníkom, bez mihnutia oka si dovolila nevhodné správanie aj k učiteľom.

Problémovú Vanesu si v novom živote zahrala mladučká herečka Laura Kronauerová, ktorá aktuálne študuje na Štátnom konzervatóriu v Bratislave hudobno-dramatický odbor. Do seriálu sa dostala podobne ako ďalší mladí herci cez kasting. Podobne ako herečka Simona Kollárová alias seriálová Lea, aj Laura je v súkromí úplne iná, než na televíznych obrazovkách.Keď som dostala prvýkrát texty k tejto postave, po prečítaní som mala úprimne strach. Vanesa je úplný opak mňa. Nikdy by som si nedovolila byť tak drzá k pedagógom, nie to ešte niekomu ublížiť. Ale na druhej strane, hrať ju je veľká zábava a taktiež skúsenosť, mám možnosť spoznávať jej samotné myslenie a zisťovať, prečo sa správa tak neohrabane," povedala pre joj.sk mladá herečka, ktorá je v civile iná nielen po vnútornej stránke, ale aj po tej vonkajšej. Laura je totiž v skutočnosti oveľa dievčenskejšia, prirodzenejšia a naozaj krásna. Čo poviete?

Druhú sériu obľúbeného seriálu Nový život si budete môcť na JOJke vychutnať už čoskoro!