Ján Dobrík sa vracia na JOJku s radikálne zmeneným imidžom: Odpadnete, ako vyzerá!

Sympatického herca si diváci Jojky obľúbili v seriáloch ako Divoké kone, Som mama či v šou Tanec snov. Po nejakom čase sa opäť vracia na obrazovky a to s radikálne zmeneným imidžom. Ako teraz vyzerá a v akom projekte sa objaví?

Ján Dobrík je divákom JOJky veľmi dobre známy z viacerých úspešných projektov. Stvárňoval jednu z hlavných postav v populárnom seriáli Divoké kone, hral v projekte Som mama a niekoľko kôl tancoval aj v charitatívnej šou Tanec snov.

Teraz sa na neho môžete opäť tešiť a to v druhej sérii seriálu Nový život, v ktorom bude stvárňovať novú a veľmi zaujímavú postavu. Môžem prezradiť, že jednu z postáv, ďalšieho futbalistu na dôchodku, bude hrať Janko Dobrík. Je to postava Ruda Kapustu, ktorý prichádza väzenia a obohatí tento dej. Niekedy je dôležité osviežovať dej novými postavami. Samozrejme, dej je sústredený na staré obľúbené postavy, ale občas treba rozvíriť hladiny a priniesť tam do vody šťuku,“ prezradila so smiechom scenáristka a kreatívna producentka Danica Hričová. Už teraz je, teda, jasné, že sa v druhej sérii Nového života rozhodne máte na čo tešiť!

FOTO Jána Dobríka s novým imidžom v Novom živote nájdete v galérii: