Aká bude budúcnosť Paľa a Lucie v Novom živote? TOTO čaká zaľúbencov v druhej sérii!

Príprava druhej série úspešného a obľúbeného seriálu Nový život je v plnom prúde a nové časti uvidíte už naozaj o pár dní! Ako sa posunú životy hlavných hrdinov, ich rodín či priateľov? Čítajte ďalej a všetko vám prezradíme!

Veľké finále prvej série obľúbeného seriálu Nový život sa skončilo naozaj romanticky. Paľo Cvikla sa konečne odhodlal, Lucii vyznal lásku a dlhoroční kamaráti sa dali dokopy. To potešilo mnohých fanúšikov seriálu, ktorí tom obom zo srdca priali. Ani jeden, ani druhý si totiž v predošlých vzťahoch veľa šťastia a lásky neužili. Avšak, Paľo bol vždy problémový a tak sa natíska otázka, či romantické opojenie zaľúbencom vydrží a či ich neprefacká realita každodenného dňa. „Ja myslím, že každý vzťah má nejaké sínusoidy, to znamená, že určite aj tu sa nájdu, ale to naozaj nechcem prezrádzať. Ale som rád, že nás dali dokopy a som rád, že bude o čom hrať. Myslím, že to bude určite pestré,“ prezradil Alexander Bárta, ktorý Cviklu stvárňuje.

Zaujímavou novinkou v druhej sérii bude určite aj fakt, že bývalý futbalista sa po dlhom čase opäť chytí lopty a postaví sa na trávnik. Bárta sa na to nepotreboval nijako špeciálne pripravovať, keďže v minulosti futbal sám hrával. „Ja som fanúšik futbalu aj teoreticky, že sa naň rád pozerám a kedysi som aj hrával futbal. Vyslovene len rekreačne a nemyslím si, že som bol úplne ľavý, tak snáď to bude ok,“ povedal s úsmevom. Jedným dychom dodal, že druhá séria Nového života bude naozaj zaujímavá a diváci sa rozhodne majú na čo tešiť. „Mám pocit, že si to tu všetci po tom výpadku užívame a máme z toho radosť. Priznám sa, že veľa toho asi nemôžem prezradiť, ale určite budú nejaké futbalové zápasy, budú aj nejaké vzťahové veci, bude aj viac humoru. Myslím, že diváci sa majú na čo tešiť,“ dodal.

Sledujte druhú sériu Nového života už od 1. septembra na JOJke!