Mamba Dasha sa ukázala fanúšikom bez štipky mejkapu: Aha, veď vyzerá ako dievčatko!

Jednu z postáv v obľúbenom seriáli Nový život stvárňuje aj herečka a speváčka Mamba Dasha Šarközyová. Tá je doslova neprehliadnuteľná vďaka svojmu temperamentu a výraznému imidžu. O to viac vás prekvapí, ako vyzerá, keď sa odlíči!

Speváčka a herečka Mamba Dasha Šarközyová je divákom JOJky známa z viacerých projektov, no od januára sa objavuje predovšetkým v obľúbenom seriáli Nový život ako futbalistka Nora. Chýbať nebude ani v druhej sérii a podobne ako ostatných hereckých kolegov, aj ju čakajú zaujímavé dejové linky. Keď práve nenakrúca, venuje sa naplno svojmu partnerovi, ktorým je herec a tanečník Tony Porucha.

Harmonický pár tvoria už dlhé roky a sú hrdými rodičmi rozkošného synčeka Manola, ktorý tento rok na narodeninovej torte sfúkne už dve sviečky. K domácej pohode neodmysliteľne patrí aj pohodlný outfit a tvár bez štipky šminiek. Práve tú ukázala Mamba svojim fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete a všetkých milo prekvapila. Tmavovláska totiž bez farbičiek vyzerá ako dievčatko. Nuž, prirodzená krása, je prirodzená krása.

Mamba Dasha Zdroj: archív M.D.

Sledujte druhú sériu obľúbeného seriálu Nový život už od 1. septembra na JOJke!