Tony Porucha a Mamba Dasha sa konečne dočkali: Zaľúbencom sa splnil ich veľký sen!

Sympatický párik žije bok po boku už niekoľko rokov a okrem iného majú spoločné aj to, že sa živia rovnakým zamestnaním. Hoci sú obaja herci, len málokedy sa im podarí ocitnúť sa spolu na pľaci. Tomu je však koniec!

Mamba Dasha Šarközyová a Tony Porucha spolu žijú v harmonickom vzťahu už niekoľko rokov a sú hrdými rodičmi rozkošného synčeka Manola. Už pri príprave prvej série obľúbeného seriálu Nový život dostali obaja ponuku účinkovať v ňom. Napriek tomu sa na pľaci nikdy nestretli. Kým Mamba hrala staršiu skúsenú futbalistku, Tony hral o 10 rokov mladšieho maturanta. Nikdy v živote neprídeme do styku. Ja som stará futbalistka, ktorá končí svoju kariéru a on je mladý maturant, ktorý začína svoj život," povedala ešte počas prvej série temperamentná tmavovláska.

No scenáristi si pre nich pripravili milé prekvapenie. V druhej sérii sa totiž konečne spolu ocitli na nakrúcaní. Zaľúbencov to pochopiteľne veľmi potešilo. Bola to zábava a veľmi sme sa na to tešili, že budeme mať konečne spolu scény, lebo v prvej sérii sa nám to nepodarilo. Naše postavy sa nestretli, ale teraz sme sa dostali do naozaj priameho kontaktu. Bavilo nás to a kľudne by sme prijali aj viac takých scén. Keby sa to všelijak zamotalo a tak. Keď sme ešte nemali scenáre, rozmýšľali sme, čo by sa tam mohlo stať a ako by sa to mohlo vyvinúť. Užívali sme si to úplne naplno,“ prezradila so smiechom Mamba. Nadšený je aj jej životný partner. „Je to také vtipné, lebo minulú sériu sme hovorili, že hráme v tom istom seriáli, ale nestretli sme sa. Boli sme z úplne iných dimenzií. A v tejto druhej sérii, neviem, či to naschvál spravili alebo im to náhodou vyšlo, že sa stretneme a budeme hrať aj spolu, takže je to zábava,“ skonštatoval Tony.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!