Barbora Ďurovčíková z Nového života priviedla na svet synčeka: Prvé FOTO z pôrodnice!

Priletel k nim bocian! Herečka známa zo seriálov Jenny či Nový život sa v nedeľu stala po prvý raz mamičkou, keď svojmu manželovi, režisérovi Jánovi Ďurovčíkovi priviedla na svet synčeka. Fanúšikov prekvapila tým, že len pár hodín po pôrode ukázala, ako rozkošný drobec vyzerá.

Sympatickej herečke Barbore Ďurovčíkovej sa v priebehu jediného roka zmenil život od základov. Minulý rok v júni sa vydala za kolegu z brandže – za známeho choreografa Jána Ďurovčíka a pár mesiacov na to sa dostala do radostného očakávania. Herečka známa aj zo seriálov Jenny či Nový život sa k tehotenstvu z opatrnosti a poverčivosti veľmi nevyjadrovala. O to viac preto všetkých fanúšikov milo prekvapilo, keď sa v pondelok na sociálnej sieti pochválila informáciou, že ich vytúžené dieťatko je už na svete. Môj celý svet na jednej fotke,“ napísala k snímke, na ktorej je zachytená spolu s manželom a rozkošným bábätkom. Synček dostal meno po otcovi a na svet sa mal vypýtať v nedeľu večer.

Novopečená mamička si napriek tehotenstvu na seriáli Nový život odkrútila ešte niekoľko nakrúcacích dní aj s okrúhlym bruškom. Akú budúcnosť však má jej postava sestričky, je zatiaľ otázne. Ja tu nemám až takú veľkú úlohu, čiže, nemusia nejako extrémne prepisovať scenáre. Uvidíme, ako to bude,“ povedala pre joj.sk ešte v polovici júna. Nech to bude akokoľvek, dôležité je, že Barbora aktuálne prežíva najkrajšie chvíle vo svojom živote. Čerstvým rodičom gratulujeme a mamičke s dieťatkom želáme veľa zdravia!

https://www.instagram.com/p/CFY8kXCHLGM/?utm_source=ig_web_copy_link