Krásna Soňa Skoncová prezradila svoje sladké tajomstvo: Čakáme bábätko!

Budú z nich rodičia! Atraktívna moderátorka relácie Top Star a žiadaná modelka sa v sobotu večer fanúšikom pochválila veľkou novinkou. S dlhoročným partnerom a snúbencom Robom čakajú bábätko!

Sexi brunetka Soňa Skoncová mala len pätnásť rokov, keď sa do nej Robo zahľadel. Slovo dalo slovo a tínedžeri sa dali dokopy. Vtedy ani len netušili, že ich vzájomná láska bude tak silná, až napokon vydrží na celý život. Soňa a Robo sú totiž spolu už neuveriteľných osemnásť rokov. Nerozdelila ich ani hektická práca krásnej moderátorky, ani to, že sú súčasťou šoubiznisu a tým pádom sú neustále na očiach.

Práve naopak, ich láska je čoraz silnejšia. Pred rokom a pol mali romantické zásnuby, ktoré prebehli na ich obľúbenom mieste v Amerike. Jej už budúcemu manželovi Robovi sa celý akt zásnub podarilo tajiť až do poslednej chvíle a Soňa si nič „podozrivé“ nevšimla. Dokonca ani to, že pre ňu kúpil nádherný zásnubný prsteň z vychýreného luxusného svetového klenotníctva. Nuž, a zo zahraničia oznámili budúci manželia aj ďalšiu novinku. Z dovolenky na slnečnom pobreží Amalfi v Taliansku Soňa svojim fanúšikom na sociálnej sieti prezradila, že o pár mesiacov sa z nich stanú rodičia!Prežívame jedno z najkrajších období nášho života ,neskutočne sa už na teba tešíme. Budú z nás rodičia,“ napísala budúca mamička k nádhernej fotke, na ktorej pózuje so svojou životnou láskou. Na zábere je vidieť, že Soničke sa už črtá tehotenské bruško a neskutočne žiari šťastím.

Budúcim rodičom srdečne blahoželáme!

https://www.instagram.com/p/CFUzuOfFJy_/?utm_source=ig_web_copy_link