Saša Orviská sa stane dvojnásobnou mamičkou: Aha, aké má rozkošné tehotenské bruško!

Ďalšia tehuľka v magazíne Top Star! V sobotu večer sa Soňa Skoncová pochválila fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete, že sa stane mamičkou. Nie je však jedinou moderátorkou, ktorá je aktuálne v radostnom očakávaní. Tehotná je aj jej kolegyňa Saša Orviská!

Sympatická moderátorka Saša Orviská žije už niekoľko rokov po boku svojho partnera, ktorým je hokejový brankár Jaroslav Janus. Sú spolu naozaj šťastní a najnovšie majú o dôvod viac na radosť. Tmavovláska totiž v pondelok ráno svojim fanúšikom a širokej verejnosti prostredníctvom sociálnej siete oznámila, že spolu čakajú bábätko. Moderátorka tak urobila presne v deň Janusových narodenín. Všetko najlepšie k tvojim dnešným narodeninkám Baby Daddy,“ napísala Saša k fotke, na ktorej jej drží rozkošné guľaté bruško.

Zrejme práve tehotenstvo stojí za Orviskej napumpovaným dekoltom, o ktorom si poniektorí mysleli, že je zväčšený chirurgicky. Tie poznámky, že mám nové ko*y ma dostávajú do údivu. Nie, nemám nič nového, predstavte si. Stále to isté, len som sa trošku vypapkala. Nuda, čo?,“ napísala ešte začiatkom septembra. Vtedy pravdepodobne ešte nechcela prezradiť, že už pod srdcom nosí svoje druhé dieťatko. To prvé, 13-ročnú dcéru Viktóriu, má z predošlého vzťahu s hudobníkom Martinom Valihorom.

Budúcim rodičom srdečne blahoželáme!