Herci z Nového života urobili krásne gesto: Týmto by sa mohli všetci inšpirovať!

Manuálna práca im nesmrdí! Mladá herecká krv z obľúbeného seriálu Nový život si vyhrnula rukávy a pustila sa do roboty, ktorá pomáha. Nešlo o žiadnu brigádu, ale o dobrovoľnícku prácu, ktorou ukázali, že majú srdce na správnom mieste!

Hovorí sa, že pomôcť druhým je jednou z najkrajších vecí, ktoré v živote môžeme urobiť. Vedia to aj mladé herecké hviezdy z obľúbeného seriálu Nový život. Herečky Laura Petersen (Martina) a Laura Kronauerová (Vanesa), ako aj herci Jakub Jablonský (Žamboch), Michal Spielmann (Andrej) a Filip Šebesta (Dežo) sa rozhodli, že sa zapoja do Týždňa dobrovoľníctva, ktorý sa v Bratislave konal od 16. - 22. septembra. Jeho cieľom bolo pomôcť neziskovým organizáciám s úpravou vonkajšieho areálu, maľovaním plotov, výsadbou zelene či maľovaním a upratovaním interiérov.

Minulý týždeň sa do upratovania prírody v oblasti hradu Devín zapojili predstavitelia Martiny, Vanesy a Žambocha, no a tento týždeň seriáloví Andrej a Dežo pomáhali seniorom. Veľa ľudí by malo skúsiť dobrovoľníctvo a robiť manuálne bez toho, aby za to niečo dostali, lebo potom by si inak vážili tú prácu tých iných ľudí. A hlavne v tomto období, keď máme veľmi radi prejavovať názor o práci, ktorú sme nikdy nerobili,“ povedal Jakub Jablonský. Nuž, týmito krásnymi a nezištnými skutkami by sa mohli inšpirovať naozaj všetci ľudia.

https://www.instagram.com/p/CFMYjsEDFHh/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/CFZU1Kujr8Q/?utm_source=ig_web_copy_link

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!