Takýto životný zvrat naozaj nečakala: Tehotná Medvecká zažije poriadny šok!

Prísna učiteľka Helena Medvecká súperí o pozornosť boxera Lohinského s doktorkou Darinkou. On sa totiž akosi nevie rozhodnúť, ktorú z nich dvoch vlastne miluje.

Boxer Lohinský je podľa všetkého typ muža, ktorý sám nevie, čo chce. Najprv žil s doktorkou Darinkou, potom sa dal dokopy s učiteľkou Helenkou Medveckou. Keď už medzi nimi vyzeralo všetko ideálne, rozhodol sa, že sa chce stať otcom. Hoci ryšavka sprvu nechcela o dieťati ani počuť, neskôr si to premyslela a Lohovi v otázke plodenia potomka prikývla. Lenže medzitým sa bývalý boxer opäť zahľadel do Darinky. Rozhodol sa, že Helenke dá kopačky a začne si vzťah s pani doktorkou. Dokonca sa dohodli, že si adoptujú dieťa z detského domova. Keď sa znovu schyľovalo k idylke a Medvecká sa ako-tak dala z rozchodu dokopy, postihla ich ďalšia osudová rana.

Helenka začala mať nevoľnosti a tak si urobila tehotenský test. Po pár minútach sa v okienku na kuse plastu ukázali dve čiarky a znovu mala hlavu v smútku. Že je tehotná, oznámila aj Lohovi, ktorý sa chcel zachovať chlapsky. Plánoval, že opustí Darinku a vráti sa k Helenke. Všetko ale obrátila naruby správa od ryšavky, v ktorej sa písalo, že si dieťa nechá vziať. No napokon ostala v šoku aj samotná Helenka. Po testoch na gynekológii na ňu čakal veľký životný zvrat a po slovách doktora ostala šoku. O čo ide?

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život