Dajú sa Lea a záletník Miro zase dokopy? Exfrajeri sa po dlhom čase opäť stretnú!

Extravagantná Lea a futbalista Miro tvorili pár ešte počas prvej série. Dlho im to však pre maturantove zálety nevydržalo a ich vzťah sa skončil skôr, než sa poriadne začal. Podarí sa im znovu si k sebe nájsť cestu?

Stará láska nehrdzavie? Futbalista a maturant Miro zo seriálu Nový život sa v prvej sérii snažil dať dokopy so svojráznou a extravagantnou Leou. Keď však videl, že ona jeho zvodom len tak ľahko nepodľahne a ide jej o vážny vzťah a lásku, veľmi rýchlo presedlal na jej kamošku Danicu. Tá doňho bola celé roky tajne zamilovaná. Niet preto divu, že tá mu hneď dala to, čo od nej chcel. Ani to mu však nestačilo a balil ďalšie a ďalšie dievčatá. Hoci sprvu z neho bola Lea očarená, po všetkých týchto záletoch v nej ostalo akurát tak zhnusenie a nechcela o ňom ani len počuť.

Aj keď to tak nevyzeralo, Mira to po celý ten čas mrzelo a v kútiku duše túžil Leu naspäť získať. Zistil to aj Lein otec a Mirov spoluhráč z futbalu – Paľo Cvikla. Keďže vie, ako maturantovi na jeho dcére záleží, ukecal ju, aby sa prišla pozrieť na ich dôležitý a rozhodujúci zápas. Bol presvedčený, že Miro sa vzchopí, bude sa chcieť pred Leou predviesť a odohrá skvelý zápas. Lenže, ako to už v živote býva, niekedy sa situácie udejú inak, než si predstavujeme. Nájdu si títo mladí k sebe znova cestu alebo si už ani neprídu na meno?

Sledujte seriál Nový život už dnes o 21:20 po Novinách špeciál na JOJke!

Tagy: Nový život