Laura Petersen z Nového života ukázala svoju čerstvú lásku: Aha, sú zaľúbení až po uši!

Sympatická mladá dáma stvárňuje v seriáli Nový život tínedžerku Martinu, ktorá má kopec problémov. V skutočnosti je však Laura po dvadsiatke a ako sama tvrdí, žije dokonalý život. Najmä teraz, keď je čerstvo zaľúbená!

Herečku Lauru Petersen poznajú diváci JOJky už zo seriálu Naši, v ktorom si zahrala frajerku prostredného syna Olivera v podaní Davida Krajčíka. Neskôr prijala ponuku zo seriálu Nový život, v ktorom dostala aj väčší priestor. Tínedžerka Martina má na svoj vek až príliš veľa starostí, či už osobných alebo rodinných. V reálnom živote je však jej herecká predstaviteľka stále usmievavá, vyrovnaná a srší pozitívnou energiou.

Hoci Laura o svojom súkromí príliš nehovorí, na nakrúcaní Nového života sa nám v rozhovore zverila s tým, čo v poslednej dobe stojí za jej širokým úsmevom a dobrou náladou. Ja som teraz dlhšie bola sama. Venovala som sa fitnesu, zdravej životospráve… Ale vlastne potom som sa zamilovala. Takže, je to také čerstvé, tak moc o tom nerozprávam, ale som šťastná a dúfam, že to tak zostane. Že sa nič nebude diať,“ povedala pre joj.sk sympatická dvadsiatnička. Pred časom sa fanúšikom na sociálnej sieti aj pochválila spoločnou fotkou so svojím priateľom Marekom a už na prvý pohľad vidieť, že sú do seba zaľúbení až po uši. Držíme palce!

Laura Petersen s priateľom Zdroj: archív L.P

Sledujte seriál Nový život opäť vo štvrtok o 20:35 na JOJke!