Chce manželke vrátiť neveru s Vietnamcom? Aha, kto príde za Fedorom, aby si mohol užiť!

Manželstvo Fedora a Stely sa ocitlo v troskách po tom, čo čipernej seniorke došla trpezlivosť a rozhodla sa mužom rozviesť. Našla si nového milenca a svojho muža vyhodila z domu. Žeby jej to teraz chcel vrátiť?

Pokojný život bývalého profesora Fedora sa v druhej sérii Nového života rozpadol ako domček z karát. Manželke Stele, s ktorou prežil štyridsať rokov, jedného dňa pretiekol pohár trpezlivosti a rozhodla sa vzťah s ním ukončiť. Nevážil si ju, ponižoval ju, vysmieval sa z nej a robil si z nej slúžku. Čiperná dôchodkyňa sa v tom najkritickejšom období zoznámila s vietnamským liečiteľom, otcom Danice, do ktorého sa bezhlavo zaľúbila. Bol totiž úplne iný než Fedor. Počúval ju, dával jej najavo svoju náklonnosť a vážil si ju. Stela sa preto rozhodla, že s ním prežije zvyšok života a s Fedorom sa rozvedie.

Hoci spočiatku sebavedomý muž bral tento jej úlet na ľahkú váhu, časom mu došlo, že Stela to myslí naozaj vážne. Definitívne mu to došlo, keď položila na stôl rozvodové papiere. Fedor sa zrazu opustil a uvedomil si, že bez nej jeho život nemá zmysel. Dospelo to až tak ďaleko, že sa pokúsil o samovraždu, keď skočil zo strechy. Našťastie, nič vážne sa mu nestalo a skončil len s vyvrtnutým členkom. Ľutovať sa však neprestal. Dušanovi to už začalo nesmierne liezť na nervy a tak poprosil Paľa Cvikla o radu. Nuž, a ten to vyriešil po svojom, typicky „cviklovsky“. Za Fedorom poslal do domu luxusnú prostitútku Irenku, ktorá mu mala vrátiť životný elán. Lenže, opäť sa veci udejú inak, než všetci plánovali. Čo sa stane?

Sledujte seriál Nový život už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život