Dušanovi sa konečne splní jeho sen: Alena odkopne milenca a s plačom sa vráti k nemu!

Rodina Molnárovcov si v posledných týždňoch prešla naozaj turbulentným obdobím. Po všetkých vzostupoch a pádoch konečne príde chvíľa, na ktorú sme všetci spolu s Dušanom napäto čakali – Alena dostane rozum a rozíde sa s Bottom. Má to však háčik…

Alenin nový milenec Robo Bott, ktorý je šéfredaktorom denníka Q, sa od začiatku viacerým nepozdával. Dušan ho nemohol ani cítiť a nie len preto, že mu zviedol ženu. Niečo mu na ňom skrátka nesedelo. Rovnaký názor mal aj Tomáš a viacerí ľudia z okolia rodiny Molnárovcov. Alena si však celý čas húdla svoje a bola presvedčená o tom, že Roba očierňujú len preto, aby ju vytrestali. Pri akejkoľvek negatívnej zmienke o jeho osobe šla okamžite do útoku a bránila si ho ako levica. V dôsledku toho sa s Dušanom často hádali. Hádky striedal plač, zlosť striedala depresia a apatia. No, zdá sa, že po niekoľkých turbulentných týždňoch v rodine Molnárovcov opäť vyšlo slnko.

Alena zistila, že negatívnu recenziu na film a na jej osobu napísal práve jej milenec Bott. To ju definitívne presvedčilo o tom, že je to bezcharakterné indivíduum a teda vonkoncom nie muž pre ňu. Celé jej to došlo a s plačom prišla za Dušanom, aby sa k nemu nazad vrátila. Hoci bývalý hokejista svoju nevernú manželku stále miluje a tajne dúfal, že tento deň raz nastane, keď sa to reálne stalo, nevedel, či to stále chce. Alena ho totiž veľmi sklamala, podrazila a naštrbená dôvera sa už zaceľuje len veľmi ťažko. Niet preto divu, že ju bez pardónu s tvrdými slovami vypoklonkoval z domu. Ako to však celé napokon dopadne? Pôjdu Dušan a Alena navždy od seba a rozhodnú sa pre rozvod alebo to spolu ešte raz skúsia?

Sledujte predposledné časti druhej série seriálu Nový život už dnes o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život