Pýtate sa na Facebooku: Prečo je Lucia tehotná takmer rok a kedy už konečne porodí?

Lucia je v obľúbenom seriáli Nový život tehotná s Evaldom už od prvej série. Keďže sa už pomaly chýli ku koncu aj druhá séria a stále ju zdobí bruško, mnohí diváci sa nás prostredníctvom sociálnych sietí pýtali, prečo je tehotná už takmer rok a kedy konečne privedie na svet dieťa.

Odpoveď na otázku, prečo je Lucia zo seriálu Nový život „tak dlho tehotná“, je veľmi jednoduchá. Za všetko môže pandémia koronavírusu. Stalo sa nám osudným to, že sme mali korona prestávku. Druhá séria mala ísť hneď po prvej. Mala sa odvysielať ešte pred letom, čiže Lucia mala odrodiť ešte pred letom. Ale tým, že sme mali trojmesačnú pauzu a vrátili sme sa tam, kde sme sa odstrihli, v septembri, tak ľudia majú pocit, že tie tri mesiace medzi tým tá Lucia niekde tehotná bola. Ale nebola, lebo tam bola pauza,“ vysvetlila kreatívna producentka Danica Hričová. Nakrúcanie druhej série Nového života totiž dostalo v nakrúcaní stopku práve kvôli koronavírusu podobne ako všetky ostatné projekty.

Druhá vec je, že Nový život je denný seriál, to znamená, že dej jednotlivých častí sa odohráva počas jedného až dvoch dní. Hoci je teda vo vysielaní niekoľko mesiacov, osudy hlavných hrdinov sa v čase posunuli len o niekoľko týždňov.Treba si uvedomiť, že je to v podstate denný seriál, kde ten čas plynie v podstate reálne. Väčšinou sa jeden diel odohráva počas jedného až dvoch dní. To znamená, že tam nie sú veľké časové skoky. Tá pauza spôsobila to, že sa to zdá, že je to veľmi dlho,“ zhodnotila Hričová s úsmevom. Pre fanúšikov seriálu však máme dobrú správu. Lucii sa dieťatko narodí už onedlho! Môžem prezradiť, že to dieťa sa na konci druhej série naozaj narodí. Bude to naozaj veľmi pekné a treba si to určite pozrieť,“ dodala.

Sledujte seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!