Z mladého ucha charizmatický muž: Odpadnete, ako vyzeral Juraj Loj pred rokmi!

Sympatický herec hviezdi v obľúbenom seriáli Nový život ako boxer Juraj Lohinský, ktorý si získal divácke srdcia. Jeho predstaviteľ patrí k najcharizmatickejším mužom slovenského šoubiznisu a hoci nejedna dáma by šla na ňom oči nechať, on je dlhé roky šťastne zadaný a pýši sa krásnou rodinou.

Herec Juraj Loj tvorí viac než štrnásť rokov harmonický pár s herečkou Zuzanou Kanócz a sú tak jednou z najstabilnejších dvojíc v slovenskom šoubiznise. Svojim krásnym vzťahom dokazujú, že skutočná láska vydrží i v nablýskanom svete celebrít. Ich partnerstvo je navyše spečatené tromi krásnymi detičkami – Lucasom, Izabelou a Leylou. Párik pred časom oslávil výročie ich vzťahu a pri tejto príležitosti sa sympatická herečka pochválila spoločnými fotkami z minulosti.

Na záberoch, ktoré si už čo-to pamätajú, je vidieť, že pribúdajúci vek im obom len pridal na kráse a atraktívnosti, pretože zrejú ako víno. O pár dní nám končí náš spoločný 14. rok a vkročíme do 15-ho. Bolo šťastne aj nešťastne, bolo ľahko aj ťažko, bolo aj láskavo, aj neláskavo, bolo veselo aj smutne, bolo citlivo aj sebecky, bolo povznášajúco aj ubíjajúco... Chvíľu hore, potom zas dole. A je to tak v poriadku. Učíme sa, rastieme, napredujeme... spolu... aj zvlášť... my, on a ona, ty a ja,” napísala Kanócz k snímkam.