Barbora Švidraňová predviedla dokonalú štíhlu postavičku: Fíha, to sú ale sexi krivky!

Sympatická herečka a speváčka, ktorá je jednou z hviezd seriálu Nový život, pred časom potešila a prekvapila svojich fanúšikov. Na sociálnej sieti sa totiž pochválila outfitom, v ktorom vystavila na obdiv svoju dokonalú a štíhlu postavičku!

Herečka a speváčka Barbora Švidraňová prešla po pôrode svojho synčeka radikálnou premenou. Zmenila spôsob stravovania, začala pravidelne cvičiť a výsledkom je dokonalá postavička, akú by chcela mať nejedna žena. Dôkazom je aj fotka, ktorou sa pochválila fanúšikom prostredníctvom sociálnej siete. Na snímke pózuje v obtiahnutom bielom overale, v ktorom pôsobí nesmierne sexi. FASHION 2040… Teda aspoň podľa našej kostymérky z nového predstavenia SÁM SEBE SÁM.. No, úprimne vám poviem, dúfam, že sa táto vízia nenaplní. Ale tak herečka, hanba-nehanba, musíš sa prekonať!,“ napísala k snímke.

Z jej slov je jasné, že sa v tomto outfite zrejme necítila veľmi komfortne, pretože vypasované oblečenie svetlej farby vie byť k ženskej postave nekompromisné. Barbora sa však naozaj nemusí ničoho obávať. Pýši sa totiž dokonalými krivkami, výstavnými nohami a nielen muži, ale aj ženy na nej šli oči nechať. Svedčia o tom tisícky lajkov a desiatky pochvalných komentárov. Nuž, Barbora vie, ako na to!