Pýtate sa na Facebooku: Koľko rokov majú v skutočnosti tínedžeri z Nového života?

V seriáli Nový život sa popri dejových linkách hlavných hrdinov už od prvej série rozvíjajú aj osudy študentov trenčianskej strednej školy. Dežo, Andrej, Lea či Danica. Tínedžeri z gymnázia si vás nesmierne získali a mnohí ste sa nás pýtali, koľko rokov majú v skutočnosti. Čítajte ďalej a dozviete sa!

Obľúbený seriál Nový život je natoľko rozmanitý, že si v ňom to svoje nájde naozaj každý divák bez ohľadu na vek. Najmä najmladších fanúšikov tohto seriálu si získali postavy študentov z trenčianskej strednej školy. Príbehy spoza lavíc akými sú slovné prekáračky s učiteľmi, naťahovačky so spolužiakmi či protestovanie pre protestovanie. To všetko je hotovou studnicou pre rôzne dejové linky a tak ako diváci si to užívajú aj samotní herci. Zaujímavosťou pritom je, že väčšina hercov, ktorí stvárňujú postavy stredoškolákov, sú už dospelí ľudia. Nie je to však náhoda, ale zámer tvorcov.Všimla som si, že niektorí diváci to komentujú, že tínedžerov hrajú dospelí ľudia. Vyberali sme študentov herectva. Ešte stále sú to študenti – na vysokých školách a na konzervatóriu. Je to aj kvôli tomu, že majú nejaké herecké skúsenosti a lepšie sa s takými ľuďmi v tomto časovom tempe pracuje,“ dodala Danica.

Mnohí z vás sa nás na Facebooku pýtali, koľko rokov majú teda hlavní hrdinovia zo školských lavíc. Začneme legendárnou dvojicou v zložení Dežo a Andrej. Deža stvárňuje 26- ročný herec Filip Šebesta a Andreja si zahral 25- ročný Michal Spielmann. Obaja sa zhodli na tom, že si „seriálové omladnutie“ nesmierne užívajú. Inšpiráciu čerpáme zo svojich súkromných životov, z tých bláznovstiev, čo sme porobili. Baví nás na tom tá detskosť, tá energia, ktorá môže z nás ísť v tom natáčaní,“ povedali svorne mladí muži. Tínedžerov sa im dokonca podarilo stvárniť tak výborne, že im to uverila aj ich vlastná rodina! My sme sa na tom tiež celkom pobavili, že sme tam prišli, stretli sme sa prvý deň na tom nakrúcaní a pozerali sme na seba a pýtali sme sa jeden druhého, koľko má kto rokov. Sú na to celkom dobré ohlasy, takže asi nám to veria. Dokonca aj moji rodinní príslušníci mi to veria,“ doplnil seriálový Dežo.

Nový život - tínedžeri Zdroj: TV JOJ

Mimoriadne obľúbená je medzi divákmi aj Lea v podaní Simony Kollárovej (28), Danica, ktorú si zahrala Romana Dang Van (29), Martina alias Laura Petersen (21) či Tomáš Molnár, ktorého stvárňuje Max Bolf (16). Tak čo, tipovali by ste im tento vek?

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke!