Laura Petersen z Nového života ukázala fešného priateľa: Aha, aký sú nádherný párik!

Sympatická mladá dáma stvárňuje v seriáli Nový život tínedžerku Martinu, ktorá má kopec problémov. V skutočnosti je však Laura po dvadsiatke a ako sama tvrdí, žije dokonalý život. Najmä teraz, keďže je zaľúbená a žiari šťastím!

Herečku Lauru Petersen poznajú diváci JOJky už zo seriálu Naši, v ktorom si zahrala frajerku prostredného syna Olivera v podaní Davida Krajčíka. Neskôr prijala ponuku zo seriálu Nový život, v ktorom dostala aj väčší priestor. Tínedžerka Martina má na svoj vek až príliš veľa starostí, či už osobných alebo rodinných. V reálnom živote je však jej herecká predstaviteľka stále usmievavá, vyrovnaná a srší pozitívnou energiou.

Niet divu, sympatická herečka je totiž už niekoľko mesiacov zadaná a po boku priateľa Mareka nesmierne šťastná.Zamilovala som sa. Je to také čerstvé, tak moc o tom nerozprávam, ale som šťastná a dúfam, že to tak zostane. Že sa nič nebude diať,“ povedala ešte v októbri pre joj.sk sympatická dvadsiatnička. Že sú obaja veľmi zamilovaní a šťastní je vidieť aj na fotke, ktorou sa herečka pred časom pochválila na svojom profile na sociálnej sieti. Mladým zaľúbencom držíme palce a želáme, nech im to dlho vydrží!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Lau ? | Laura Petersen (@lolpete.rs)

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok a štvrtok o 20:35 na JOJke alebo kedykoľvek v našom archíve!