Ján Dobrík rapídne schudol a posilnil si aj zdravie: Prezradil recept, AKO to dosiahol!

Sympatickému hercovi, ktorý aktuálne hviezdi v seriáli Nový život, sa pred pár rokmi podarilo rapídne schudnúť a popri tom si aj posilniť zdravie. Nie je však za tým žiadna alchýmia, iba radikálna zmena jedálnička!

Herec Ján Dobrík stvárňuje v seriáli Nový život postavu Ruda Kapustu, ktorý vstúpil do deja ešte v druhej sérii. Ako však prezradil, od ľudí paradoxne nemal ani tak reakcie na svoje herecké výkony, ale na to, ako v seriáli vyzerá. Ľudia neboli zvyknutí na to, že ma videli s takou veľkou bradou. Navyše som pred dvomi rokmi bol vegánom, kedy som mal 76 kilogramov a nejak som vyzeral. Teraz už nie som vegánom, takže kilečká šli naspäť a znovu mám tých svojich 90-92 kíl,“ povedal Dobrík pre joj.sk. Všetky živočíšne produkty zo svojho jedálnička vyradil z veľmi prozaických dôvodov – chcel sa cítiť lepšie. A to sa mu, podľa jeho slov, podarilo. Dal som sa na to zo zištných dôvodov. Chcel som vyskúšať, či moje telo bude mať viac energie, keď vylúčim všetko živočíšne. Tak som to vyskúšal,“ zaspomínal si na začiatky svojho vegánstva.

Prezradil, že jeho manželka neverila, že sa dokáže v jedení obmedzovať hoc len týždeň. Vydržalo mu to však až dva roky. Zlom nastal pri konzerve tuniaka. „Takáto blbosť! Pozeral som sa na ňu niekoľko dní a potom so si ju dal. Dal som si tú rybu aj ďalší deň, a ďalší deň a potom som si povedal, že toto sú asi nejaké signály môjho tela. Už mi moje telo povedalo: Daj si. Tak som si dal a už som sa vrátil k pôvodnému stravovaniu,“ vysvetlil. Hoci sa už živočíšnym produktom nevyhýba, zdravie si posilňuje inými spôsobmi. Dal sa na saunovanie a otužovanie. „Doteraz to bola len sauna a ľadová sprcha, ale teraz som začal s tým, že chodím do prírody do jazera,“ prezradil. Celý rozhovor nájdete vo videu HORE!

Sledujte obľúbený seriál Nový život každý utorok v dvoch častiach za sebou o 20:35 a vo štvrtok o 20:35 na JOJke!