Ďalšia kríza? Alena urobí žiarlivostnú scénu kvôli Dagine: Dušan jej ostro vráti útok!

Manželstvo Dušana a Aleny bolo v poslednom období už konečne harmonické tak, ako bolo pred jej neverou. Všetko im klapalo a boli šťastní. Všetko sa ale zmenilo, keď sa Dušan zmienil o svojej prvej veľkej láske – o Dagine. Alena sa bojí, že o Dušana príde a tak jej v najnovšej časti poriadne prasknú nervy!

Osudy hlavných hrdinov v obľúbenom seriáli Nový život sa opäť poriadne zamotali, keď sa Dušan, Luca, Paľo a Loho vybrali na chatu na Duchonku, aby po rokoch zopakovali takzvanú Trenčiansku trojku. Azda najbúrlivejšie zážitky si z výletu odnesie Dušan, ktorý tam po 26 rokoch stretol svoju prvú lásku Daginu. Po prvotnom šoku si niekdajší frajeri našli k sebe cestu a iskrilo to medzi nimi tak ako kedysi. Dokonca nechýbalo veľa a užili by si spolu horúci minirománik. Prekazil im to ale Dušanov úraz. Pri behu k jazeru si poranil nohu na pasci na medvede a skončil s obviazaným chodidlom.

Vyplašená Alena v strachu dobehla na Duchonku, no jej obavy sa v sekunde zmenili na poriadny hnev a žiarlivosť. Okamžite totiž videla, že Dagina ide po Dušanovi ako pes po údenom a to jej poriadne pohlo žlčou. Svoje emócie nedokázala udržať na uzde a Dušanovi urobila poriadnu žiarlivostnú scénu. Ten jej to vrátil so slovami, že to zrejme posudzuje z vlastnej skúsenosti. Narážal tým na Botta, kvôli ktorému takmer rozbila ich dlhoročné manželstvo. Alena uznala, že má pravdu a vysvetlila mu, že veľmi dobre vie, čo dokáže urobiť žena, ktorá chce muža dostať. Podarí sa im túto krízu vyriešiť alebo sa medzi nimi začne opäť blýskať?

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život