Dušan po 26 rokoch stretne svoju prvú lásku Daginu: TAKTO vyzerá jeho osudová žena!

Osudy hlavných hrdinov v obľúbenom seriáli Nový život sa opäť poriadne zamotajú. Dušan, Luca, Paľo a Loho sa vyberú na chatu na Duchonku, aby po rokoch zopakovali takzvanú Trenčiansku trojku. Minimálne Dušana však čaká poriadne prekvapenie. Po 26 rokoch tam totiž stretne svoju bývalú lásku Daginu. A z toho, ako sa zmenila, ostane dosť prekvapený!

Manželstvo Dušana a Aleny bolo v poslednom období už konečne harmonické tak, ako bolo pred jej neverou. Všetko im klapalo a boli šťastní bok po boku. No opäť sa to pokazilo, keď Alena počula Dušana, ako synovi Tomášovi rozpráva o svojej prvej láske Dagi. Dotklo sa jej, že nebola jeho prvou frajerkou a začala na jeho stratenú lásku žiarliť. Úplne sa ale rozohnila, keď zistila, že je viac než pravdepodobné, že ju po rokoch stretne na chate na Duchonke, kam sa vybral spolu s Lucou, Paľom a Lohom. Mala z toho nepríjemný pocit a ich stretnutia sa naozaj obávala.

Lenže 26 rokov je 26 rokov. Vek pribúda každému z nás a výnimkou nie je ani Dagina. Dušan ju stretne už tesne po príchode na Duchonku a ostane priam šokovaný z toho, ako sa za ten čas zmenila. Bude to prekvapenie v pozitívnom alebo v negatívnom zmysle slova? Pocíti k dávnej láske ešte romantický cit alebo jeho srdce bije už len pre Alenu?

Nový život - Dagina Takto vyzerala Dagina v časoch, keď randila s Dušanom. Ako sa zmenila za 26 rokov? Zdroj: TV JOJ

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život