Jana Oľhová v otvorenom priznaní: V TOMTO je rovnaká ako dračica Beáta z Nového života!

Herečka Jana Oľhová stvárňuje v obľúbenom seriáli Nový život mamu Paľa Cviklu. Tá v deji poriadne zamiešala karty, pretože je všetko len nie typická babička, akú si všetci predstavujeme.

Pred časom sa v obľúbenom seriáli Nový život objavila úplne nová postava, mama Paľa Cviklu, ktorú hrá fantastická herečka Jana Oľhová. Temperamentná a neviazaná Beáta už na prvý pohľad nie je babičkou, akú by sme si predstavovali a to sa skúsenej herečke nesmierne páčilo. Zrejme aj preto, lebo ona sama je tiež netradičnou starou mamou. Ja sama mám tiež v sebe takého ducha, ktorý sa vymyká typickej babičke. To mi vyčítajú aj moje deti, že ja keď mám nejakú prácu, tak to je pre mňa prvoradé alebo teda dôležité. Takže ja som vlastne až teraz mala na svoje vnúčatá omnoho viac času. Počas tohto zvláštneho obdobia, roka. Konečne som si ich tak trošku viac užila,“ prezradila.

Hoci sa hovorí, že starí rodičia svoje vnúčatá rozmaznávajú a dovolia im všetko, čo si zmyslia a na čo ukážu prstom, Oľhová je presným opakom. „Ja som veľmi prísnou babičkou. Je mi to občas aj vyčítané. Čo teda tiež nebýva veľmi typické, ale ja skôr napomínam rodičov, aby neboli na deti takí mäkkí. Deti vedia veľa vycítiť. Oni keď vedia, že to so mnou nepôjde inak, tak oni sú pri mne naozaj veľmi poslušní. Ja sa samozrejme, viem s nimi aj vyblázniť, ale mám také hranice a to oni už poznajú,“ vysvetlila herečka, ktorá je v skutočnom živote až šesťnásobnou babičkou. približne o mesiac budem sedemnásobnou babičkou. Ak teda všetko dobre dopadne. Bude to chlapec. Naša rodina sa úplne otočila. Ja som mala 5 dcér a teraz budem mať 5 chlapcov, plus teda dve dievčatá. Ale tí chlapci prevažujú,“ dodala s úsmevom.

Sledujte obľúbený Nový život každý utorok o 20:35 v dvoch častiach za sebou na JOJke!