Konečne sa prelomili ľady: Tomáš a Lea si k sebe našli cestu a vášnivo sa pobozkali!

Tomáš a Lea si v obľúbenom seriáli Nový život v poslednej dobe prechádzali neľahkým obdobím. Mladý Molnár sa totiž do Cviklovej zamiloval až po uši a po tom, čo jej vyznal lásku a ona ho odmietla, sa ich vzťahy poriadne pokazili. No zdá sa, že zlým dňom je už koniec!

Lea Cviklová a Tomáš Molnár boli už od prvej série Nového života veľmi dobrými priateľmi. Boli si vzájomnou oporou v ťažkých životných situáciách a tiež parťákmi do veselých časov. Avšak, ako to už v priateľstvách medzi mužom a ženou býva, neostalo to len pri kamarátstve. Tomáš si totiž po rozchode s Vanessou uvedomil, že je do Ley bláznivo zamilovaný. Spočiatku svoje city tajil, no napokon sa odhodlal a vyznal jej lásku.

Lea to však necítila rovnako a mladého Molnára odmietla. Ten to niesol veľmi ťažko a na istý čas úplne prerušili kontakty. Tomáš sa voči svojej neopätovanej láske začal správať veľmi nepríjemne a Leu to pochopiteľne začalo mrzieť. Keď sa jej to všetko rozležalo v hlave, uvedomila si, že Tomáš jej vlastne vôbec nie je ľahostajný. Naplno to zistí v momente, keď pôjde na rande so spolužiačkou. Následne sa zastaví u Cviklovej a o všetkom jej povie. Lea sa už neovládne a Tomáša vášnivo pobozká. Znamená to, že si konečne našli k sebe cestu a dajú sa dokopy?

Sledujte obľúbený Nový život už dnes v dvoch častiach za sebou o 20:35 na JOJke!

Tagy: Nový život