Simona Kollárová radikálne zmenila imidž: Spoznáte ju aj bez mejkapu a s novým účesom?

Sympatická herečka stvárňovala v obľúbenom seriáli Nový život extravagantnú Leu Cviklovú, ktorá vždy pútala pozornosť svojím imidžom. Simona je však v súkromí v otázke líčenia a obliekania, na rozdiel od seriálovej postavy, oveľa striedmejšia. Veď posúďte sami!

Svojrázna Lea Cviklová rozhodne nebola prvou postavou, ktorú si sympatická Simona Kollárová pred kamerami zahrala. Bez debaty však povedať môžeme, že bola tou najvýraznejšou úlohou, akú zatiaľ dostala. Aspoň z pohľadu televíznych divákov. Tí si extravagantnú tínedžerku nesmierne obľúbili pre jej otvorenosť, úprimnosť, ale aj neprehliadnuteľný imidž.

Kým Lea sa pýšila miestami až excentrickým imidžom, jej seriálová predstaviteľka v súkromí inklinuje skôr k minimalizmu. Príliš sa nelíči a aj jej outfity skôr razia heslo, že v jednoduchosti je krása. A to Simona potvrdila aj najnovšou fotkou, ktorou sa fanúšikom pochválila na Instagrame. Na selfíčku predviedla svoj nový účes – rozkošnú ofinu – a tvár bez šminiek. Hoci na tomto zábere vyzerá úplne inak než Lea Cviklová, dokazuje ním, že prirodzenosť je tým najlepším mejkapom.

FOTO Simony s novým imidžom nájdete v galérii: