Rozkošný synček Barbory Švidraňovej rastie ako z vody: Pozrite, ako jej drobček už vyrástol!

O pár dní to už budú tri roky odvtedy, čo sa sympatická ryšavka stala po prvý raz maminou. Hoci sa zdá, akoby to bolo len včera, jej rozkošný synček Gabriel poriadne vyrástol a je z neho už veľký huncút.

V máji 2018 sa život krásnej herečky Barbory Švidraňovej od základov zmenil. Narodil sa jej synček Gabriel, ktorý je jej najväčším šťastím a robí jej obrovskú radosť. Hoci s jeho otcom, Talianom Francescom, jej to nevyšlo a hudobník o syna nejaví žiadny záujem, ryšavke rozhodne neostali oči pre plač. Blonďavé a okaté zlatíčko rastie ako z vody a je z neho už veľký šibal. Dokazuje to aj jedna z posledných fotiek, ktorou sa Švidraňová na Deň matiek pochválila svojim fanúšikom. Už na prvý pohľad vidieť, že Gabko poriadne podrástol a už dávno to nie je drobček z perinky.

Popri mamičkovských povinnostiach sa Barbora naplno venuje aj hereckej profesii. Usilovne pracuje na nakrúcaní seriálu Nový život, v ktorom hrá prísnu učiteľku Helenku Medveckú. Nezanevrela však ani na hudbu, ktorú tak miluje. Spolu s hereckým kolegom Milom Kráľom naspievala už dve pesničky, pričom si aj zahrala v jeho videoklipoch. Keďže sa pre zlepšenú pandemickú situáciu postupne začnú otvárať aj divadlá, onedlho ju už budeme môcť vidieť aj na doskách, ktoré znamenajú svet.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa BARBORA ŠVIDRAŇOVÁ (@_basie_)

Zatiaľ si ju ale vychutnajte v seriáli Nový život už dnes o 20:35 na JOJke!