FOTO! Max Bolf sa ukázal bez trička: Z rozkošného chlapčeka je namakaný svalovec!

Keď pred niekoľkými rokmi začal Max Bolf hrať v seriáli Naši, bol roztomilým chlapčekom, ktorého si všetci obľúbili. Odvtedy však už pretieklo veľa vody Dunajom a z dieťaťa je dnes veľký fešák s poriadne vysekanou postavou!

Obľúbeného herca Maxa Bolfa sme spoznali pred piatimi rokmi, keď začal účinkovať v úspešnom seriáli Naši. Vtedy to bol malý rozkošný chlapček, ktorý vyčaroval úsmev na tvári azda každému, kto ho videl. Čas však beží naozaj rýchlo a z Maxa vyrástol veľký fešák. O pár dní oslávi svoje sedemnáste narodeniny a nielenže podrástol, ale i zmodernizoval svoj účes a celkovo pôsobí oveľa chlapskejšie. Nielen v seriáli Nový život, ale i v súkromí sa totiž venuje aktívne boxu a tak niet divu, že jeho postava zmužnela a je z neho poriadny svalovec. Dôkazom sú snímky bez trička, ktorými sa pochválil na svojom profile na sociálnej sieti.

Maxovi sa s pribúdajúcim vekom rozrastá fanúšikovská základňa medzi dievčatami. Mnohé slečny mu nechávajú zaľúbené odkazy v komentároch na sociálnych sieťach a jeho fotky si vždy získavajú množstvo pozitívnych ohlasov. Ako to vníma samotný herec? „Samozrejme, teší ma, že má úspech to, čo robím. Že sa niekam posúvam a že to niekoho baví. Zahreje to pri srdci a je to milé,“ povedal Max pre joj.sk.

Sledujte obľúbený Nový život aj s Maxom Bolfom každý utorok o 20:35 v dvoch častiach za sebou na JOJke!