NAJVÄČŠIE PIKOŠKY o Zlatej maske: Ako vznikali jedinečné kostýmy?

Už v nedeľu na obrazovkách televízie JOJ štartuje nová šou Zlatá maska. Spievajúce celebrity v prepracovaných kostýmoch budú bojovať o priazeň detektívov a divákov v štúdiu.

Skvelý moderátor Martin Pyco Rausch, obľúbené celebrity v úlohe detektívov a hlavne 12 nádherných kostýmov už v nedeľu odštartujú skvelú zábavu v šou Zlatá maska. V prvej epizóde zaspieva 6 masiek a v druhej epizóde ďalších 6 celebrít. Hlasujú len detektívi a diváci v štúdiu za obľúbené vystúpenie a masku daného večera. Kostým, ktorý sa ocitne na konci tohto hlasovacieho rebríčka, si musí dať z hlavy dole masku a zo šou vypadáva

Veľkolepá šou sa nakrúcala v Budapešti. Celá výroba bola veľmi náročná, pretože len na zaujímavých kostýmoch, ktoré navrhla Nóra Bujdosó sa pracovalo takmer dva mesiace. Masky sa vyrábali z rôznych materiálov ako polyuratám, nikel, papier, plast, plyš, textil a nechýbali LED svetlá. Najťažší kostým má Páv, ktorý aj s krídlami a chvostom váži okolo 20 kilogramov. Najvyššia maska je dvojmetrová Zmrzlina a najväčším kostýmom sa stal Bubák. Najdrahšou maskou disponuje Robot, ktorý sa môže pýšiť špeciálnymi LED svetlami a jeho výroba trvala najdlhšie. Už máte svojho favorita medzi maskami? Nezabudnite pozerať šou Zlatá maska a spríjemnite si nedeľný večer s našou televíziou.

Sledujte šou Zlatá maska v nedeľu 6. septembra o 20:35 hod. na JOJke!