Fotka, ktorá vám úplne roztopí srdce! Robo Jakab so svojou dcérkou Agnes v dojemnom momente!

Rodičovstvo je čarovným obdobím života. Svoje o tom vie aj hrdý ocino Robo Jakab, ktorý na sociálnu sieť zavesil dojemnú fotku, na ktorej je spolu so svojou dcérkou Agnes. Záber je priam dychberúci.

Robo Jakab sa 3. septembra tohto roku stal hrdým ocinom, keď mu manželka Anička priviedla na svet ich krásnu dcérku Agnes. Ešte z nemocnice sa o tento radostný moment podelil so svojimi fanúšikmi a na sociálnu sieť zavesil fotku čerstvej šťastnej rodinky. K záberu napísal: "Milá Agnes, vítam ťa na planéte zem". Odvtedy si plnými dúškami užíva novú životnú úlohu.  

View this post on Instagram

A post shared by Robert Jakab (@robojakab)

Nedávno pridal hlavný hrdina nového seriálu Bodka na sociálnu sieť fotku, na ktorej je aj s dcérkou Agnes. Na zábere sú zachytené nožičky malej princeznej, v ktorých má zaborený nos hrdý ocino. Na svoju dcérku pritom pozerá dojato. K fotke napísal aj vtipný status: "Presne týmito nohami mi raz budeš skákať po hlave." Nuž, nie nadarmo sa vraví, že malé deti, malé starosti, veľké deti, veľké starosti...

View this post on Instagram

A post shared by Robert Jakab (@robojakab)

Robo Jakab zahviezdi už čoskoro v seriáli Bodka. Bude hrať vyšetrovateľa Šimona Malíka na policajnom oddelení. V súkromí, ale ani v práci mu karta veľmi nepôjde. Hoci predstiera drsnosť a nekompromisnosť na všetkých frontoch, vo svojej podstate je to romantik, skrývajúci sa za masku cynika. Do jeho života musí vstúpiť pes menom Bodka, aby v ňom urobil prievan a Šimon zistil, kým vlastne je. Postupne preberá Šimonove schopnosti, ale aj maniere. Od istého času, keď Bodkovi zachráni život sa mu stáva rovnocenným partnerom, hoci obaja predstierajú zachovanie Status Quo - učiteľ a žiak.

Pozrite si trailer k seriálu Bodka: 

Nenechajte si ujsť seriál Bodka už čoskoro na JOJke!