Raviola plnená zemiakovou plnkou

Raviola plnená zemiakovou plnkou

Staňte sa kuchárskymi majstrami vo vlastnej kuchyni! Inšpirujte sa reláciou Bez servítky a vyskúšajte si doma recepty, ktoré v šou pripravujú profíci. Pustite sa do klasických aj netradičných jedál a zistite, že skvelé chute dokážete vyčarovať aj vy!

Potrebujeme:

  • Zemiaky
  • Cibuľa
  • Cesnak
  • Paprika sladká
  • Čerstvé jalapeno
  • Červená paprika
  • Garum
  • Fermentovaná chilli
  • Maslo
  • Chips
  • Prach zemiakový
  • Slanina
  • Soľ
  • Korenie
  • Gél z kyslých uhoriek
  • Chilli olej
Bez servítky, Fero Sedlák

Bez servítky, Fero Sedlák

Zdroj fotky TV JOJ

​Postup:

Zvajíčok, múky a vody vypracujeme cest na ravioly a dáme chladiť. Nakrájané zemiaky na malé kúsky opečenie na panvici s maslom, slaninkou a cibuľkou. Z chladničky vytiahne hotové cesto na ravioly. Cesto si vypracuje a rozdelí na rovnaké kúsky, plní zemiakovou plnkou. Raviolu potom uvarí 3 minúty v osolenej vriacej vode a glazuje na panvici na masle.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať