-
03.02.2021 - 00:00
Predjedlo: Slonie žrádlo
Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.
Ingrediencie:
- 250 g diétnej salámy (prípadne slovenská točená)
- 200 g tvrdého syra (najlepšie Eidam)
- 1 ks väčšia cibuľa
- 4 - 6 ks sterilizovaných uhoriek
Na nálev:
- 1 ks paradajkový pretlak
- soľ
- 1 PL kryštálový cukor
- 3 PL olej
Postup:
- paradajkový pretlak dáme do hrnca
- ochutíme soľou a kryštálovým cukrom
- pridáme olej
- necháme prevrieť cca 2 minúty
- nálev na šalát necháme vychladnúť
- salámu nakrájame na menšie kúsky
- cibuľu nasekáme nadrobno
- uhorky postrúhame
- zalejeme nálevom a premiešame
- šalát necháme odstáť v chladničke
Šalát môžeme podávať s opečenou bagetkou alebo toastovým chlebom.
- 03.02.2021 - 00:00
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
dnes o 17:50
Súvisiaci obsah
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Bez servítky
•
Pred 4 hodinami
Plnené kapustové listy
Bez servítky
•
Pred 17 hodinami
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Bez servítky
•
Pred 17 hodinami
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou
Bez servítky
•
Pred 17 hodinami