-
26.03.2021 - 00:00
Predjedlo: Fúzia na ázijský spôsob
Pripravte si túto pochúťku v pohodlí domova.
Ingrediencie:
Na tatarák zo pstruha:
- čerstvý pstruh
- Edamame bôby
- čerstvý koriander
- limetka
- sézam
- sójová omáčka
- soľ
- čierne mleté korenie
- tapiokové chipsy
Na tatarák z kozieho syru:
- kozí syr
- jablko
- med
- petržlenová vňaťka
- soľ
- čierne mleté korenie
- sušené brusnice
- limetková šťava
Postup:
Tatarák zo pstruha:
- pstruha vyfiletujeme (bez kože)
- pomágame vidličkou
- Edamame bôby olúpeme a nakrájame
- nasekáme koriander
- pridáme limetkovú kôru, sézam, sójovú omáčku, soľ a čierne korenie
- tapiokové chipsy uvaríme vo vode
- poukladáme na papierom na pečenie vystlaný plech
- sušíme v rúre na 70°C cca 8 hodín
- dvierka na rúre pri sušení necháme pootvorené
- usušené chipsy následne osmažíme na oleji
Tatarák z kozieho syru:
- kozí syr rozmágame
- jablko ošúpeme a nasekáme nadrobno
- pridáme med, petržlen, soľ, čierne korenie, sušené brusnice a limetkovú šťavu
Tatarák podávame s tapiakovým chipsom.
- 26.03.2021 - 00:00
- ·
- Tagy: Predjedlá
Bez servítky
dnes o 17:50
Súvisiaci obsah
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Bez servítky
•
Pred 4 hodinami
Plnené kapustové listy
Bez servítky
•
Pred 16 hodinami
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Bez servítky
•
Pred 16 hodinami
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou
Bez servítky
•
Pred 16 hodinami