Predjedlo: Karibský Valentín

Predjedlo: Karibský Valentín

Predjedlo: Karibský Valentín

Adriana Ihringová má pre vás recepty, ktoré sa oplatí vyskúšať aj doma.

Suroviny:

5 tenkých plátkov čerstvého ananásu (0,5 cm)

soľ, čili vločky, č. ml. korenie

1 väčšia šalotka

balzamikový sirup

20 g maslo 

asi 1 dcl kurací vývar

olivový olej

koriander - vňať

Postup:

Na olivovom oleji si najskôr opečieme osolený, okorenený a posypaný čili ananás z obidvoch strán. Vyberieme z panvice a na výpek pridáme trochu masla. Pridáme ne jemno pokrájanú šalotku a po chvíľke restovania pridáme očistené srdiečka. Opekáme pri stálom miešaní asi 5 minút. Pridáme balzamikový sirup a potom prilejeme vývar. Zahustíme studeným maslom. Pridáme soľ, korenie a nakoniec pridáme nasekaný koriander. Srdiečka podávame naservírované na grilovanom ananáse.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať