-
03.09.2021 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Dezert: Wellingtonské pohladenie
Adriana Ihringová má pre vás recepty, ktoré sa oplatí vyskúšať aj doma.
Korpus:
1 šalka pol.múka
1 a pol šálky mleté mandle
1 šálka acidko
2 hrste mladého špenátu
1 šálka kr.cukor
4 celé vajcia
125g roztopené maslo
1 prášok do pečiva
1 čajová lyžička sódy bikarbóny
Krém:
500g mascarpone
1 šl. smotana
150g cukru
malinový rozvar z mrazených malín
Čerstvé maliny
Postup:
V acidku rozmixujeme špenát a všetky suroviny zamieňame spolu a vylejeme na plech. Pečieme na 180 C asi 30-40 minút. Mascarpone, cukor, šl. smotanu spolu vyšľaháme do tuhšieho krému. Krém si rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme malinový rozvar.
- 03.09.2021 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Bez servítky
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou