Dezert: Wellingtonské pohladenie

Dezert: Wellingtonské pohladenie

Dezert: Wellingtonské pohladenie

Adriana Ihringová má pre vás recepty, ktoré sa oplatí vyskúšať aj doma.

Korpus:

1 šalka pol.múka
1 a pol šálky mleté mandle
1 šálka acidko 
2 hrste mladého špenátu
1 šálka kr.cukor
4 celé vajcia 
125g roztopené maslo
1 prášok do pečiva
1 čajová lyžička sódy bikarbóny

Krém:

500g mascarpone
1 šl. smotana
150g cukru
malinový rozvar z mrazených malín
Čerstvé maliny

Postup: 

V acidku rozmixujeme špenát a všetky suroviny zamieňame spolu a vylejeme na plech. Pečieme na 180 C asi 30-40 minút. Mascarpone, cukor, šl. smotanu spolu vyšľaháme do tuhšieho krému. Krém si rozdelíme na dve časti. Do jednej pridáme malinový rozvar. 

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať