-
29.09.2021 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Hlavné jedlo: Kávboj story
Pripravte si doma menu podľa Lukáša Kreškóciho.
Suroviny:
Hovädzie mäso
Zemiaky
Kukurica
Čierne korenie
Cibuľka
Maslo
Soľ
Smotana
Rozmarín
Olivový olej
Zdroj fotky
TV JOJ
Postup:
Mäso osolíme, pokoreníme a dáme do vrecka na vakuovanie. Pridáme olivový olej a rozmarín. Zavakujeme. Dáme variť metódou sous vide pri teplote cca 53 stupňov na 45min až 120min. Takto pripravené mäso opečieme na masle na panvici. Uvaríme očistené zemiaky do mäkka, popučíme, prilejeme trošku smotany a na koniec opečenú cibuľku. Uvarenú kukuricu opečieme na panvičke s maslom.
- 29.09.2021 - 00:00
- ·
- Autor redakcia/AB
Bez servítky
Štefan Banyák alias PICÚR v Bez servítky priznáva: PREČO schudol a koľko kilogramov ZHODIL?
Plnené kapustové listy
Palacinka s orechovou plnkou a čokoládou (Gundel štýl)
Pečeň s medovou omáčkou a vianočkou