Hlavné jedlo: Kávboj story

Hlavné jedlo: Kávboj story

Hlavné jedlo: Kávboj story

Pripravte si doma menu podľa Lukáša Kreškóciho.

Suroviny: 

Hovädzie mäso

Zemiaky

Kukurica

Čierne korenie

Cibuľka

Maslo

Soľ

Smotana

Rozmarín

Olivový olej

Zdroj fotky TV JOJ

Postup:

Mäso osolíme, pokoreníme a dáme do vrecka na vakuovanie. Pridáme olivový olej a rozmarín. Zavakujeme. Dáme variť metódou sous vide pri teplote cca 53 stupňov na 45min až 120min. Takto pripravené mäso opečieme na masle na panvici.  Uvaríme očistené zemiaky do mäkka, popučíme, prilejeme trošku smotany a na koniec opečenú cibuľku. Uvarenú kukuricu opečieme na panvičke s maslom.

Slobodne a bez záväzkov

Sledujte svoje obľúbené relácie naživo ale aj v predstihu

Prehrať