Už žiadne vrrrrrr: Zomrel český spevák Dan Nekonečný (†52)!

Nečakaná správa. Showman, spevák a tanečník posadnutý brazílskymi tanečnicami Dan Nekonečný zomrel vo veku 52 rokov. Navždy si ho budeme pamätať ako skvelého zabávača, ktorý rozdával úsmev na tvári na každom kroku.

Z Česka prišla šokujúca správa. Showman, spevák a tanečník posadnutý brazílskymi tanečnicami Dan Nekonečný zomrel vo veku 52 rokov. Podľa portálu blesk.cz speváka našli zdravotníci bez známok života u v jeho dome. "Môžeme potvrdiť, že sme do ulice Na Vrchu na žiadosť Polície Českej republiky v utorok po 11. hodine vyslali lekára k úmrtiu 53-ročného muža," potvrdila Blesku Jana Poštová, hovorkyňa pražských záchranárov. Podľa informácií českého portálu išlo práve o Daniela Nekonečného. 

Jeho slávne vrrrrrrrr, ktoré vkladal snáď do každej vety, poznali azda všetci. V Česku i na Slovensku sme ho poznali ako hotový hurikán zábavy spojený s "festivalom rozkoše", aký nemal ani vo svete obdoby. Svojej povesti nespútaného divocha nezostal nič dlžný ani v relácii Inkognito, kde ho ešte na jeseň 2017 hádali naši hádači. Už len pri pohľade na jeho výstredný odev s apačskou čelenkou na hlave, kyticou umelých slnečníc, kopcom plyšových hračiek, trblietkami na tvári a inými vymoženosťami sme vždy vedeli, čo nás v Danovej prítomnosti čaká a nikto nikdy neodišiel z jeho šou bez úsmevu na tvári. Rodine vyjadrujeme úprimnú sústrasť.