Zmenila sa vôbec táto kráska? Takto vyzerala Barbora Krajčírová kedysi a dnes!

Ťažko tomu uveriť.

​Blond vlasy, veselé oči, milý úsmev, veľmi príjemný a spontánny prejav. To sú atribúty, vďaka ktorým je moderátorka Barbora Krajčírová veľmi obľúbená. Diváci televízie JOJ si ju možno ešte pamätajú aj z tanečnej šou Tanec snov či z relácie Moja prvá dovolenka. Aktuálne ju môžete vidieť napríklad v súťažnej relácii Bohatá zima s JOJkou, vďaka ktorej už zbohatlo veľké množstvo Slovákov. Za tie roky sa však sympatická moderátorka akoby ani nezmenila. Stále vyzerá rovnako sexi a skvele. Pozrite si vo fotogalérii jej fotky spred pár rokov a dnes a uvidíte aj sami, že čas sa u nej jednoducho akoby zastavil. 

A v tejto šnúre bude Barbora pokračovať. To všetko vďaka novej vedomostnej televíznej hre Lucky Room, v ktorej pôjde o skutočne veľké výhry. Štartujeme ju pritom už zajtra o 20:35 na výročie 17. narodenín JOJky. Barbora sa bude nachádzať v takzvanej izbe plnej peňazí, ktorá je veľmi separovaná od hlavného štúdia. Jej úlohou bude byť v nej s rodinnými príslušníkmi, upokojiť ich alebo sa s nimi tešiť, keď si budú vyberať čísla. Bude tak mať skutočne zodpovednú úlohu. 

Prvého víťaza môžete spoznať už v deň 17. narodenín JOJky, čiže v sobotu 2. marca o 20:35. Ďalšie premiérové časti uvidíte vždy od pondelka do štvrtka o 17:45 na JOJke!