Zuzanita radikálne zmenila imidž: Jeden deň ako z porna, na druhý deň sťa mníška!

Mení sa ako chameleón! Hoci sexica Zuzana Žilinčíková len pred časom presedlala z platinovo blond vlasov na krikľavo červený účes, už má opäť inú farbu. To však nie je všetko! Prekvapila aj netradične konzervatívnym outfitom.

Sexica Zuzanita je známa svojím provokatívnym imidžom, ktorým mužov privádza do varu. Už v zábavno-zoznamovacej šou Take me out dráždila všetkých prítomných pánov zvodnými outfitmi a svojej povesti neostáva nič dlžná. Na svojom instagramovom profile fanúšikov pravidelne zásobuje sexi fotkami zo svojho života. V posledných dňoch však pritvrdila ešte viac a zverejnila zábery ako vystrihnuté z filmu pred dospelých. Na snímkach pózovala úplne nahá vo vani s mimoriadne zvádzajúcim pohľadom. Navyše, nechýbala ani fotka s otrčeným zadkom či napumpovaným dekoltom v ultra malých bikinách.

​Kým jeden deň sa fanúšikovia pri pohľade na jej Instagram prežehnávali, na druhý deň zostali s otvorenými ústami. Zuzanita totiž radikálne zmenila imidž. Všetkým vyrazila dych krátkym sviežim účesom v čiernej farbe. „Život je zmena! A keďže milujem zmeny, tak som si vybrala naj kaderníka. Červené vlásky boli super, no moc extravagantné a ťažko sa kombinovali s oblečením. Rozhodla som sa teda vlasy zregenerovať a už neodfarbovať,“ napísala k najnovšej fotke. Zuzanita pritom účes zmenila len pred pár týždňami, keď dala zbohom platinovej blond a prešla na krikľavú červenú. „Nič proti blondínkam, ale už bolo toho odfarbovania dosť. Je na čase obrátiť list a začať úplne všetko inak. Nová farba vlasov = nová Zuzanita,“ napísala vtedy. Zdá sa, že to s tou novou identitou zobrala až príliš vážne. Okrem účesu má totiž na fotke úplne nový aj outfit. Žiadny hlboký výstrih či extrémne vyzývavá móda, ale prúžkované nohavice a konzervatívne sako. Čím nás prekvapí nabudúce?