Stylisti predstavia tému na prvý týždeň: Vedeli by ste sa obliecť podľa tohto zadania?

Obľúbená relácia Nákupné maniačky sa dnes po niekoľkých rokoch konečne vráti na televízne obrazovky. Hneď v úvodnej časti spoznáme nielen prvé nákupov chtivé slečny a dámy, ale aj tému, ktorej sa budú pri brázdení nákupného centra držať!

Prvý týždeň sa podľa zadania budú snažiť obliecť influencerka Rachel, mamička Martina, marketingová manažérka Andrea a teamleaderka Petra. Za dve hodiny a rozpočet 300 eur sa budú musieť obliecť tak, aby ohúrili svoje súperky a aj našich stylistov – Mariána Hornyáka a Mirku Dobiš. Nuž, a práve naši porotcovia im v prvej časti prezradia aj tému, podľa ktorej budú nakupovať. „Presne štyri sekundy trvá urobiť prvý dojem a prvý dojem bude našou tohto týždňovou témou. Vašou úlohou bude vyskladať si outfit, ktorým predstavíte seba nielen nám, ale aj celému Slovensku. A nebudete v tom samé, lebo túto istú tému s vami bude riešiť aj Mirka. A možno je na mieste sa jej opýtať, ako sa s tým vysporiada,“ povie Marián.

Stylistka Mirka Dobiš dá maniačkam hneď niekoľko tipov, ako tému zvládnuť čo najlepšie. Pri výbere outfitu na tému prvý dojem je dôležité si uvedomiť, je, kam ideme. Nejdeme ani do práce, ani na rande, ideme do módnej šou. A práve preto je veľmi dôležité, aby váš outfit prezrádzal nielen časť vašej osobnosti, ale najmä váš štýl. Voľte s ohľadom na svoju postavu, na farby, ktoré vám svedčia,“ bude prízvukovať.Nezabudnite na detaily a na celkovú úpravu. Lebo detail môže všetko dotvoriť, ale aj rovnako zruinovať. Takže, myslite na to, držíme vám palce,“ doplní ju Hornyák. Tak čo, zvládli by ste sa obliecť na túto tému?

Sledujte nové časti Nákupných maniačok každý pracovný deň o 15:30 na JOJke!